Menu Sluiten

Kantelpoort Kopen


Kantelpoort kopen

Bij automatische kantelpoorten is de vering of het tegengewicht extra versterkt. Ten slotte heeft een kantelpoort meestal twee sluitingen: een sluiting waarmee de poort in het slot valt en een slot dat met een sleutel vergrendeld wordt. De kantelpoort is de klassieker onder de garagepoorten. Het principe is simpel, maar zeer efficiënt: een poortblad dat omhoog getild wordt en op een metalen frame rust.

Over het algemeen zijn kantelpoorten niet duur. Kantelpoorten bewijzen jarenlang kwaliteit in een mooi design. De kantelpoort is naast de sectionale garagepoort één van de meest geïnstalleerde garagepoorten in België. Kantelpoorten kan je uitrusten met een motor.

Door het draaien van een kantelpoort moet je ruimte voor of na de garagepoort vrijhouden, ongeveer 1 meter. Vooral bij binnendraaiende poorten is dit een probleem. Het is bij zo’n kantelpoort onmogelijk om een hoge auto, bijvoorbeeld een monovolume tot tegen de deur te parkeren. De poort kan dan niet meer gesloten worden.

Info over kantelpoort kopen

Vragen over Kantelpoort kopen

Een kantelpoort is een poort die je in zijn geheel open en dicht doet dankzij het systeem met vering. Het blad van de poort is vastgemaakt aan een frame van metaal. Dit frame is bevestigd aan het dak van de garage. Om kantelpoorten te openen, schuif je het blad omhoog.

Een kantelpoort is één grote deur die met verticale spiraalveren naar boven kantelt. Klassiek en ook de meest goedkope is de kantelpoort. Heden worden vele kantelpoorten vervangen door sectionale poorten. Deze zijn duurder maar hebben als voordeel dat ze meestal beter isoleren en plaatsbesparend werken.

Een kantelpoort is nog steeds een van de meest populaire garagepoorten. Het zijn betrouwbare stevige poorten die in allerlei aantrekkelijke afwerkingen verkrijgbaar zijn. In vergelijking mlet andere poorten zijn Kantelpoorten goedkoop te noemen. Ze zijn stevig, kunnen voorzien worden van een een inloopdeur en zijn meestal ook brandwerend.

Je kan zonder probleem een binnendraaiende kantelpoort laten plaatsen. Volledig houtwerk met cederhout en 12 cm isolatie en buiten een bekleding van trespapanelen. Niet te zien aan de buitenkant dat het een poort is. Een kantelpoort bestaat in feite uit 2 delen: het blad en het (metalen) frame.

Wanneer de kantelpoort omhoogschuift, glijdt hij in het frame tot hij evenwijdig met het plafond hangt. Een veer of een tegengewicht houdt de poort op zijn plaats en ondersteunt het omhoog en naar beneden schuiven.

Meer info over kantelpoort kopen nu op www.maldex.be.

Tags

Automatische Kantelpoort | Kantelpoort Hormann | Kantelpoort Kopen | Kantelpoort Laten Automatiseren |