Menu Sluiten

Sectionaalpoort


Sectionaalpoort

Zoals de naam doet vermoeden, bestaat een sectionaalpoort uit verschillende onderdelen. Dankzij scharnieren kunnen de panelen los van elkaar bewegen, wat het mogelijk maakt om de poort te openen of te sluiten. De panelen schuiven namelijk omhoog, richting het plafond. Sectionaalpoorten openen verticaal en liggen plaats besparend onder het plafond.

Dankzij deze constructie bieden ze maximale ruimte in en voor de garage. Garage sectionaalpoorten kunnen in elke garage-opening worden gemonteerd. Als garagepoort zijn sectionale poorten zonder twijfel het populairst. Dit type poort neemt weinig ruimte in beslag én je hebt heel wat keuze op vlak van materialen, kleuren, afwerkingen en functies.

Een soepel lopende poort plaatsen vraagt ervaring en vakmanschap. Een goede sectionale poort is gemaakt van kunststof of metalen lamellen. Omdat deze poort weinig ruimte in beslag neemt in de garage, is ze erg bruikbaar voor garages in particuliere woningen en bedrijfsruimtes. Info over sectionaalpoort

Gegevens over Sectionaalpoort

Garagesectionaalpoorten zijn conform de strenge veiligheidseisen van de Europese norm 13241-1 getest en gecertificeerd.

Deze poorten zijn namelijk ideaal doordat ze zo makkelijk in gebruik zijn. Een speciale motor drijft deze sectionele poorten aan, waardoor ze volledig automatisch openen en sluiten. Sectionale poorten kunnen in elke garageopening ingebouwd worden. De bediening van een garagepoort kan elektrisch of manueel gebeuren.

Om de juiste keuze te maken moet je de kosten afwegen tegen jouw persoonlijk gemak. Het is ook perfect mogelijk om een bestaande poort te automatiseren. Het kan eenvoudig en snel gebeuren én je bespaart er jezelf heel wat tijd en moeite mee. Een garagepoort plaatsen is niet gemakkelijk.

Wil je jezelf verzekeren van een goede montage en kwalitatief eindresultaat, dan doe je er goed een vakman in te schakelen. Hou dan bij het totale kostenplaatje dan wel rekening met de montagekosten. Meestal hanteren installateurs van garagepoorten een vaste prijs. Reken op een gemiddeld bedrag tussen de € 300 en 500.

Meer info over sectionaalpoort nu op www.maldex.be.

Tags

Sectionaalpoort | Sectionale Garagepoort | Sectionale Poort Hormann Kopen | Sectionale Poort Kopen | Sectionale Poort Prijs | Sectionale Poort | Sectionele Poort |